Toivottu gluteeniton kolmioleipä kaupoissa
Toivottu gluteeniton kolmioleipä kaupoissa
Syyskuusta asti kauppojen take away -hyllyistä on löytynyt uusi herkullinen, gluteeniton vaihtoehto. Chef Lundén Kinkku-juusto kolmioleipä on tehty gluteenittomaan Moilas-leipään ja vastaa kasvavaan gluteenittomien tuotteiden kysyntään.
Te toivoitte, me toteutimme
– Havaitsemme todellisen kuluttajatarpeen gluteenittomalle vaihtoehdolle. Tämä uusi kolmioleipä täydentää erinomaisesti valikoimaamme täytettyjen leipien osalta. Lisäksi vähittäiskaupat olivat kiinnostuneita tuomaan uusia gluteenittomia tuotteita markkinoille, kertoo Lunden Jalostajan kaupallinen johtaja Jari-Pekka Rautamaa.
Heti valmis gluteeniton herkku
Chef Lundén Gluteeniton Kinkku-juusto kolmioleipä on Suomessa valmistettu täytetty leipä, joka pelastaa kaikki kiireiset lounastauot ja nälkäiset eväsretket. Tuote on gluteeniton, vehnätön ja laktoositon. Kolmioleipä on saatavilla useiden päivittäistavarakauppojen take away -hyllyistä.
Tuotteen myynnistä, markkinoinnista ja kuluttajapalvelusta vastaa Lunden Jalostaja.
Chef Lundén x Moilas-leipä: antoisa yhteistyö
Gluteeniton uutuusleipä syntyi kahden suomalaisen perheyhtiön yhteistyönä: Lunden Jalostajan ja Moilas Oy:n. Molemmille on tärkeää kuunnella asiakkaiden tarpeita ja reagoida nopeasti markkinoiden muutoksiin.
– Moilas on gluteenittoman leivonnan edelläkävijä Suomessa. Heidän asiantuntemuksensa auttoi meitä ratkaisemaan turvallisen tuotantomenetelmän gluteenittoman tuotteen valmistuksessa, vastaa Rautamaa kysyttäessä miksi Moilas valikoitui yhteistyökumppaniksi.
Yhteistyö on ollut arvokasta myös Moilas-leipomolle, sillä se on avannut aivan uudenlaisen mahdollisuuden tuoda gluteenitonta leipää kuluttajien saataville.
– ”Olemme iloisia sujuvasta yhteistyöstä Lunden Jalostajan kanssa. Mielestämme kaikilla on oikeus hyvään leipään, ja on upeaa, että myös täytettyjen leipien kategoriasta löytyy nyt gluteeniton ja vehnätön vaihtoehto”, iloitsee Moilas Oy:n kaupallinen johtaja Marko Hammar.