Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Arvaamme jo, mitä saattaisit kysyä. Katso, löydätkö vastauksen täältä.

Patonkien, sandwichien ja wrapien pakkaukset lajitellaan kartonkijätteeseen, kolmioleipien muovijätteeseen. Lajitteluohjeet voit tarkistaa myös jokaisessa pakkauksessa olevasta lajittelumerkistä. Kaikkien Chef Lundénin tuotteiden lajitteluohjeet löydät kootusti täältä.

Monet tuotteista ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia. Laktoosittomuuden voit tarkistaa tuotteen etiketistä sekä tuotesivuilta.

Chef Lundénilla on valikoimissaan yksi gluteeniton kolmioleipä, joka on valmistettu yhteistyössä gluteenittomista tuotteista tunnetun Moilas-leipomon kanssa. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Kyllä on! Chef Lundénin valikoimista löytyy useampikin herkullinen vegaani- tai kasvisvaihtoehto. Nämä tuotteet tunnistat helposti vaaleasävyisestä pakkauksesta (tummansinisen sijaan). Täysin vegaanisten tuotteiden etiketissä myös taustaväri on vihreä. Vegaanisissa tuotteissa on käytetty erilaisia kasviproteiineja kuten Delikauraa, lisäksi kasvistuotteissa leivissä on täytteenä tuoreiden kasvisten lisäksi juustoa.

Chef Lundénin massatäytteiset kolmioleivät valmistetaan Suomessa Turun tehtaallamme ja ne ovat avainlipputuotteita. Patongit, wrapit ym. käsin täytetyt tuotteemme puolestaan valmistetaan Tallinnan lähellä sijaitsevalla tehtaallamme.

Mahdollisuuksien mukaan suosimme kaikissa tuotteissamme suomalaisia raaka-aineita, mutta raaka-aineiden alkuperämaat vaihtelevat tuote- ja raaka-ainekohtaisesti esim. saatavuuden mukaan. Kaikki raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja laadukkaita sekä tuoreita.

Chef Lundénin tuotteita myyvät monet S- ja K-ryhmän kaupat ympäri Suomen. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kuluttajapalvelumme auttaa

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta ukk-kysymyksistä? Kuluttajapalvelumme auttaa sinua mielellään sähköpostitse kuluttajapalvelu@cheflunden.fi.

Jos haluat antaa palautetta, toiveita, risuja tai ruusuja, voit täyttää palautelomakkeen Yhteystiedot-sivulla.